Gruppresor

Ska ni på en gruppresa? Då har ni hamnat rätt!

Vi har jobbat länge i resebranschen och vet att det inte alltid är så lätt att vara gruppledare och svara upp till många olika, och inte sällan spretande, viljor och önskemål!

Därför vill vi underlätta för din grupp att ta fram en bra, och efter era förutsättningar, skräddarsydd paketlösning. Vi vill att du som gruppledare lugnt ska kunna luta dig tillbaka och njuta av gruppresan tillsammans med dina kollegor, vänner eller studiekamrater.

Vår målsättning är att du som kund ska känna dig trygg i den helhetslösning vi gemensamt sätter ihop – för visst är det väl härligt att kunna känna uppskattningen från dina medresenärer samtidigt som du själv kan koppla av under ledning av våra duktiga kollegor på plats?

Kontakta oss, så diskuterar vi tillsammans fram det som passar för just din grupp!

Vi är bäst på europeiska storstäder, men arbetar naturligtvis med hela världen. Budget och tidsram styr. Vi har under åren arbetat med många olika typer av gruppresor utomlands förutom de som nämns ovan: körresor med möjlighet till egna konserter, personalresor, belöningsresor samt konst- och evenemangsresor.

Kontakta oss för att boka din gruppresa!