Kontakt

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, vi svarar inom kort. Skicka ett meddelande via formuläret här intill alternativt kontakta oss direkt via mail eller telefon. Du kan också välja att kontakta någon av våra medarbetare direkt. Du hittar deras kontaktuppgifter här nedan.

Vårt kontor ligger på Stora Badhusgatan, vid hamnen i Göteborg, mellan Operan och Stenas Danmarksterminal, nära hållplats Stenpiren. Ring oss gärna innan du kommer och hälsar på, så att vi kan avsätta tid för dig!

Öppettider

Våra öppettider är måndag till fredag 9 – 17. Vi har dock alltid telefonjour om du skulle behöva nå oss akut utanför kontorstid.

Adress

Stora Badhusgatan 18-20,
411 21 Göteborg

Telefon

031 – 780 08 90

E-post

info@smarttravel.se

Vi är smarttravel

Annika Butterley

Annika Butterley

Annika är en häst- och hundtjej sedan barnsben och har västkustens busigaste cockerspaniels. Via sin sambo har hon halva benet i Kanada, där hon också är medborgare. Annika är efter snart 25 år i branschen otroligt duktig på att finna lösningar bland de mest krångliga flygkombinationer världen över – det är inte mycket hon inte klarar, testa så får du se!

Katarina Andersson

Katarina Andersson

Katarina älskar att odla. Och att ge bort skörden. Hon är kontorets energiknippe – både på arbetstid och utanför. Som berest och med snart 40 år i resebranschen är hon en av landets mest rutinerade resekonsulter. Hennes specialitet är att sätta ihop dina mest specifika önskemål till ett helt paket och hon råder dig gärna om du är osäker. Precis som Annika älskar hon sitt jobb och det märks!