Affärsresor

Vi skräddarsyr din affärsresa till bästa pris och är lyhörda för dina behov

Smarttravel är ditt företags lyhörda samarbetspartner som ordnar just de affärsresor ni önskar till bästa pris. Berätta för oss vilka förutsättningarna är så skräddarsyr vi en lösning som gör affärsresan till ett nöje.

Med lång erfarenhet i branschen som grund har vi utarbetat vårt egna koncept för att på bästa sätt kunna ta hand om just affärsresor. Med glädje, humor och värme hjälper vi er att skapa de företagsresor ni önskar.

Din resa är vårt fokus

SmartTravel lägger extra stor vikt vid proffsig och personlig service. Vi gör vårt yttersta för att snabbt och effektivt erbjuda dig marknadens lägsta priser för alla sorters biljetter. Vi har dessutom inga boknings- eller andra avgifter.

24 timmars service

Du, dina partners och kollegor kan känna er trygga när ni bokar affärsresan med smarttravel. Ni kan alltid nå oss på telefon – även utanför kontorstid – och givetvis utan kostnad.

Vi lyssnar

Den bästa servicen syns inte, märks inte och du behöver aldrig fråga efter den. Den bara finns där. För oss handlar det om konsten att kunna improvisera under planeringen och om förmågan att lyssna och se. Detta är vi bra på.

Kontakta oss för att boka din affärsresa!