Om oss

Det är vi som är smarttravel

smarttravel grundades 2006 av Katarina Andersson och Annika Butterley, som redan innan arbetat tillsammans i branschen i många år. Vår önskan var att skapa en personlig resebyrå där kunden känner sig väl omhändertagen och vi ville erbjuda god service utan en massa dolda avgifter.

Vi är övertygade om att den bästa servicen varken syns eller märks och som kund ska man inte behöva efterfråga den. Den ska bara finnas där.

Det visade sig att kunderna hade väntat på en resebyrå som smarttravel. Vi gör vårt yttersta för att boka din resa enligt dina önskemål –dessutom till marknadens mest fördelaktiga priser.

För oss handlar det om konsten att kunna improvisera under planeringen och om förmågan att lyssna och se. Det är vi bra på.

Varför ska du välja oss?

Vi har många års erfarenhet av att arrangera affärs- och gruppresor och har upplevt många fantastiska platser som vi gärna delar med oss av. Med vår samlade erfarenhet vet vi hur du, ditt företag eller din grupp på bästa, smidigaste och billigaste sätt kommer till ert resmål.

I dag kan alla klicka sig fram på nätet och köpa en resa, samtidigt har det blivit svårare att hitta de bästa rutterna, de bästa priserna och avtalen. På smarttravel är vi experter på att guida våra kunder rätt i denna djungel. Det vi inte vet i fråga om flygbolag, hotell, konferenspaket och sevärdheter är inte värt att veta. Genom åren har vi också arbetat upp kontakter runt om i hela världen, det innebär att vi alltid kan erbjuda en kontaktperson på plats oavsett var du är. Hör av dig till oss så pratar vi vidare!

Vi åtar oss att alltid finna bästa möjliga lösning och pris för det du behöver.

Vi tror på snabb, effektiv och personlig service –utan avgifter.

Vi nås alltid på våra jourtelefoner –utan extra kostnad för dig som kund.

Vi låser inte upp våra företagskunder genom avtal.

Vi tror på att nöjda kunder stannar –och genererar fler –det är vår drivkraft.

Vi finns alltid tillgängliga

Vi erbjuder alltid en personlig kontakt när det är dags att bestämma resmål och vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar utan några extra kostnader eller avgifter för att du ska känna dig trygg – före, under och efter resan. Så jobbar vi.

Som expert på affärsresor hjälper vi dig med allt från reseplanering, resebokning, support och hjälp under resan. Oavsett om du är en affärskund som behöver hjälp att boka om tåget till Stockholm eller om du vill boka en prisvärd gruppresa till Sydostasien, så finns vi här och hjälper dig. Självklart bokar vi även dig som vill resa privat – tala om vilka önskemål du har, så sätter vi ihop ett paket enligt de förutsättningar som är viktigast för dig.

Vi är smarttravel

Annika Butterley

Annika Butterley

Annika är en häst- och hundtjej sedan barnsben och har västkustens busigaste cockerspaniels. Via sin sambo har hon halva benet i Kanada, där hon också är medborgare. Annika är efter snart 25 år i branschen otroligt duktig på att finna lösningar bland de mest krångliga flygkombinationer världen över – det är inte mycket hon inte klarar, testa så får du se!

Katarina Andersson

Katarina Andersson

Katarina älskar att odla. Och att ge bort skörden. Hon är kontorets energiknippe – både på arbetstid och utanför. Som berest och med snart 40 år i resebranschen är hon en av landets mest rutinerade resekonsulter. Hennes specialitet är att sätta ihop dina mest specifika önskemål till ett helt paket och hon råder dig gärna om du är osäker. Precis som Annika älskar hon sitt jobb och det märks!

Kontakta oss om du har några frågor!