Utbildningsresa infrastruktur Dubai

Utbildningsresa infrastruktur i Dubai

Dubai är ett häpnadsväckande resmål som bjuder på några av världens högsta byggnader och ett solsäkert klimat året runt. Passa på att kombinera studieresan med att njuta av vita stränder, shoppa loss bland tyger och kryddor eller varför inte prova på en ökensafari?

Dubai har blivit världsberömt för sin shopping, sina unika skyskrapor och lyxhotell, golf, inomhusskidåkning och ökensafaris. Nästan hela Dubai består av modern arkitektur, vi kan nästan lova att det inte finns någon annanstans på jorden som kan erbjuda sådana häpnadsväckande sevärdheter. Att resa till Dubai är dessutom smidigare än många tror, dels är avstånden inte så stora, det tar endast sex timmar med direktflyg från Stockholm och dels det finns många avgångar att välja på.

Flyg

fr SEK 4000 per person inkl. skatter

Program

fr SEK 5500/person

I priset ingår

Tillägg

Fri support dygnet runt

Som en extra trygghet på resan erbjuder vi en kostnadsfri support dygnet runt, då vi hjälper till med akuta problem. Dessutom har vi samarbetspartners på plats som finns tillhanda för mer praktiska lösningar.

Boende

Exempel på boende i Dubai:

Novotel Deira City Centre ★★★★

Bo på Novotel Deira City Centre som är beläget i hjärtat av den historiska delen av staden, mittemot Deira City Centre Shopping Mall och inom affärs-och kommersiella distriktet Port Saeed. Hotellet har 188 rum, smidigt utformade för en affärsresa eller semester i Dubai. Hotellet erbjuder även internationella och regionala restauranger, häftiga barer och en utomhuspool.

Flyg

Först och främst försöker vi hitta bästa möjliga färdväg för samtliga resenärer till Dubai. Är ni många har vi även möjlighet att chartra flygplan för gruppens räkning. Det spelar ingen roll om gruppen reser från olika orter, vi hjälper er även gärna med anslutningar. Vi har även tillgång till några av marknadens bästa priser och vi strävar efter att hitta så prisvärda biljetter som möjligt till Dubai. Väl framme ordnar vi även med transfer, med eller utan guide.

Studiebesök

I Dubai kan vi ordna många typer av studiebesök. Med tanke på stadens världsberömda och moderna byggnader så kan vi ex. ordna studiebesök inom byggsektorn. Kontakta oss med era önskemål så tar vi fram förslag.

Utflykter/aktiviteter

Dubai är en stad fylld med aktiviteter och sevärdheter. Vi erbjuder i stort sett alla våra grupper några olika sightseeingalternativ, så även i Dubai. Därutöver hjälper vi till med det mesta, allt från team building-aktiviteter, studiebesök, nöjen, inträden, biljetter till evenemang och mycket mycket mer. Alla önskemål samt övriga förslag sätter vi sedan samman till en offert som givetvis är kostnadsfri.

Exempel på utflykter/aktiviteter:

Kontakta oss för att boka din temaresa!