Arkitektonisk resa Berlin

Arkitektonisk resa till Berlin

Få platser hyllas så enhälligt som Berlin. Och det är inte svårt att förstå varför. Här finns en fantastiskt rik historia, samtidigt som staden hyser det senaste inom konst, mode och arkitektur.

Berlin är ett utmärkt val för skol- och studiegrupper som vill resa och upptäcka spännande världar utomlands men har en begränsad budget. Staden är även mycket populär bland konstskolor och arkitekturstuderande – Berlin är huvudort för mycket av den senaste arkitekturen och har otaliga intressanta museer med världens samlade konstskatter.

Våra svenska guider hjälper er se staden med en Berlinares ögon och håller dessutom gärna föredrag om staden och dess historia.

Priser

fr SEK 2700/person

I priset ingår

Tillägg

Fri support dygnet runt

Som en extra trygghet på resan erbjuder vi en kostnadsfri support dygnet runt, då vi hjälper till med akuta problem. Dessutom har vi samarbetspartners på plats som finns tillhanda för mer praktiska lösningar.

Boende

Vi erbjuder allt från enkla vandrarhem till fina hotell, allt enligt gruppens önskemål. I prisexemplet har vi räknat med boende på centralt 3* hotell inkl. frukost, hyra av lakan med boende i flerbäddsrum. Vandrarhemmen erbjuder även enkel- och dubbelrum.

Flyg/tåg

Först och främst försöker vi hitta bästa möjliga färdväg för samtliga resenärer till Berlin. Är ni många har vi även möjlighet att chartra flygplan för gruppens räkning. Det spelar ingen roll om gruppen reser från olika orter, vi hjälper er även gärna med anslutningar. Vi har även tillgång till några av marknadens bästa priser och vi strävar efter att hitta så prisvärda biljetter som möjligt till Berlin. Väl framme ordnar vi även med transfer, med eller utan guide.

Föredrar ni att åka tåg? Inga problem, vi tar gärna fram förslag på färdväg och pris.

Studiebesök

I Berlin finns många möjliga intressanta studiebesök. Vi kan exempelvis rekommendera besök inom historia, arkitektur och infrastruktur etc. Vi jobbar med flera duktiga guider som vet och kan allt som är värt att veta om Berlin. Flera av dem har sin huvudsakliga utbildning inom konst, arkitektur och historia. Förutom guidade turer kan de även hålla föredrag för gruppen. Hör av er till oss med era önskemål så tar vi fram förslag!

Utflykter/aktiviteter

I Berlin finns det många aktiviteter och sevärdheter som kan fylla ert program utanför konferensen/studiebesöket. Vi erbjuder i stort sett alla våra grupper några olika sightseeingalternativ. Därutöver hjälper vi till med det mesta, allt från teambuilding-aktiviteter, studiebesök, nöjen, inträden, biljetter till evenemang och mycket mycket mer. Alla önskemål samt övriga förslag sätter vi sedan samman till en offert som givetvis är kostnadsfri.

Exempel på utflykter/aktiviteter:

Kontakta oss för att boka din temaresa!